oh what a day

jag säger då det nu har jag allt tagit igen alla de gånger jag har kommit försent. Jag kom tre timmar förtidigt till jobbet! hur lyckas man med det? som tur var så var jag så sjukt trött så jag vart glad över att kunna gå hem och sova i två timmar :)

Men som om inte detta var nog så möter jag mitt ex när jag är ute och promenixar i skarpnäck. Jag får panik, man kan ju inte vända och gå åt samma håll man kom det ser lite konstigt ut och inte heller kunde jag gå över gatan pga av den stora snökant som bor bredvid vägen. Snabbt som fan tittar jag bort och lådsas att jag inte sett honom och jag hoppas att han inte har sett mig eller framförallt att han inte sett mitt patetiska sett att lådsas att han inte gick där på gatan. 

Undrar vad som kommer att hända här näst???

Nu ska jag bege mig ut i det otroligt tråkiga väder. sen kanske jag ska åka till högdalen och simma, får se.


puss o kram


eller ska jag åka shoppa lite kanske?

Bokrea

På torstag börjar bokrean, jag skulle vilja frossa i böcker men det går ju inte. Man kan ju inte shoppa upp hela sin lön på böcker. eller...?? nej fore real det kan man inte! Men jag ska i ella fall köpa en bok, vår kokbok. undrar om det kan vara så att sienceficktion bokhandeln har rea på shakespears samlade verk också. då e den också ett måste.

Några andra boktips?

Nu ska jag äta pankisas see you later aligator

Mitt huvud känns som en tjockpankaka

Jag förstår inte detta faktum att jag har haft ont i huvudet till och från ända sen i lördags. Jag som aldrig har ont i huvudet, vad ska jag göra? det känns som att någon sitter där inne och bankar bara för att retas. Vad har jag gjort för ont? det e ju inte som att det är mitt fel att någon har glömt att stänga av snön så att komunaltrafiken får problem eller hur? nej juste! Banka i någon annans huvud!



ok. Helt ärligt så vet jag inte vad det där skulle vara bra för, men nu har jag fått det ur mig. Jag skulle nog kunna hålla på ett bra tag till för att berätta om dagens resor men jag får behärska mig lite.

Skit också pankakan sätter stop för mitt tänkande får skriva mer någon annan dag.

Puss på er




Bra låt tycker jag



Me like :)

καλοκαίρι και ήλιος

I höst far det i väg till det underbara landet grekland med Sofie, Jenny och förhoppningsvis Ludvig :) Jag förstår inte att det är något jag faktisk kan vill och ska göra och inte bara något jag skulle vilja göra men inte vågar och inte har råd. haha Jag e så bra :)



Men innan grekland blir av så e det bäst att jag jobbar häcken av mig så jag inte blir bankrutt. Men det e ju tur att jag ska på arbetsintevju imorgon och jobbade nästan varje dag förra veckan. det går frammåt :)

Nu e jag så trött så kommer inte på något mer att skriva but there will be more I promice <3

Bye bye


σε αγαπώ Λούδβιγγ



fixat och klart

Sofie har nu pimpat min blogg. Nu ska jag ta tag i den här bloggen, tröttnar jag ska jag hålla i för Sofies skull, om du läser och kommenterar.

Puss puss


RSS 2.0