My sister lives in Luleå

Woho jag är i Luleå. Kalla kalla  Luleå, nej faktisk det är inte så kallt som man kan tro, men det är halt för det är inga plogbilar som orkar bry sig om studenterna så jag halkade igår (förvånande va!) men jag är helskinnad. men vill ni veta en sak? jag har färgat håret, kvinna är blond, haha nej jag bara skoja men det var i ella fall blond färg jag andvände. det blev bara ljusare men jag ska färga igen imorgon och se hur det blir då.

Idag åker Lovisa till skottland jag kommer sakna henne så hon ska vara borta i två veckor. om du läser det här Lovisa så ska du veta att jag tycker att du är en jättebra vän och om jag hade följt med på den där resan så hade du fått dela rum med mig <3.

Hur som hälst så är jag i Luleå nu och solen skiner kommer hem på tisdag. var tvungen att ta ledigt från skolan för att jag bokade fel biljetter, jag skulle igentligen åka för en månad sen. Jag är så klantig!

En liten hälsning till Jack: Lägg ut bilderna på mig på bdb anars hemsöker jag dig efter min död. nej jag skoja jag förstår att du kanska vill göra annat när therese är hos dig kramis.

Tack och hej leverpastej :D

(L) Sovmorgon

Bästa bästa morgonen idag. Jag bakade scones till frulle som jag sitter och äter just nu med marmelad på och te till. Klockan två ska jag vara i skolan och repa teater till sent på kvällen. KUL :D. Men först ska jag öva på min monolog. får se hur det går...

Imorgon fyller Ludvigs mamma 50 och jag har köpt ett halsband från mig och Ludvig. Och den 29 fyller min far 50, herre gud tror dem att man är gjord av pengar eller??? Papsen ska få present kort på syckloteket på 600 kr från mig Ludvig sanna och claes (min syster och hennes sambo)


*Jag kan uppdatera er från förra blogginlägget. Jag har gått upp tidigt varje dag och kommit i tid alla  dar utom än (bara ett slarvfel) det känns  som att jag äntligen klarar av att ta ansvar för mitt skolarbete :D

Jag har en liten fråga, när kommer våren? Nu har jag åter igen vaknat upp och sätt snö utanför mitt fönster, visst det är fint men jag vill ha värme, så man slipper klä på sig så mycket...

Nu ska jag jobba på min monolog

pöss pöss

Jag suger hårt

Nu vet jag inte längre var jag har mig själv. Jag har alltid varit så duktig och kommit i tid till skolan och har tyckt att det é fy skam att skolka, men vad hände? Hur lyckas jag få mer än 15% frånvaro i flera veckor? Jag blir så arg på mig själv. jag orkar knappt gå upp på morgonen längre, jag bestämmer mig i sängen på morgonen för att skolka. Varför har mitt huvud fuckat upp sig? Det känns som att det ända jag gör just nu e att plugga plugga och plugga och ändå skulle jag behöva plugga lite till. ÅÅÅ jag vill så ta studenten och slippa den här skiten!!! För hoppningsvis känner jag mig med pepp på  att gå till ett jobb. Nu har jag börjat se till så att min mamma ser till att jag är uppe innan hon går till jobbet kl 08:00. Nu ska jag ta tag i denna skit men jag vet inte vilken ände jag ska börja i!!!

Jaja nu ska jag gå på lektion och få närvaro.

See you later aligator

pöss


RSS 2.0