kärlek till folket kärlek till mig

Jag har en fundering... hur kan en person förstöra ett av de vakraste orden i världen. Hur kan man heta något som helt går emot hur man är I don´t get it.  ok att man heter ex anna men skulle passa bättre som Sara för att man ser ut som en Sara. men hur kan man döpa sitt barn till något som faktiskt betyder något och går helt emot hur man är?  ett riktigt litet kärleks barn.


Ok HELT ÄRLIGT FÖRLÅT! Jag har pms!   Snälla hjälp mig vad ska jag göra? om man har sådan jobbig pms så man börjar bråka med alla och blir ireterad på folk som inte gör saker på "rätt sätt" Vad ska jag göra, jag vill vara snäll plus att jag inte vill känna mig ledsen för ingenting en gång i månaden... Hjälp mig snälla...

kärlek till er som hjälper mig (och självklart er andra också)

Pöss

Vitlöksatack

Alla vet vi hur jobbigt det är att hacka lök, tårarna rinner så man inte ser något och riskerar att skära av sig fingrarna. Men i dag har jag upptäckt en sak som borde vara absolut förbjudet att göra. HA VITLÖK I ÖGAT!!!, det var nämligen så här: jag stod i godan ro och lagade mat när plötligt vitlöken fick för sig att den inte skulle pressas ner i stekpennan igenom vitlökspressen, utan istället splascha rakt upp i ögat på mig. Don´t try this at home NEJ FÖRESTEN Don´t try this at all! Det gjorde så ont, Jag ropade på min bror som i vanlig ordning inte reagerde (men det e klart varför ska man slita sig från datorn när äns syster skriker i köket) det måste vara svårt att höra skillnad på ett "Pär kom och plocka upp i diskmaskiner" rop och ett "Pär hjälp mig aj FAN vad ont det gör" skrik. Men vad vet jag är ju inte en tretton årig datanörd...

Ett sidospår:
Idag tog jag modet för att ringa till min gamla teaterlärare som jag inte har pratat med på tre år, för att bjuda in henne på min föreställning 25 april 14:00 och 19:00 (Vilken smygreklam jag fick in där)

Puss på er nu ska jag gå kolla på andra avenyn

Glädjädödare

Jag har kommit på Varför jag inte tror på mig och min röst. Jag litar inte på att jag kan sjunga. När man sjunger och är glad så är det alltid någon som surt ropar mitt namn, jag har nu mera lärt mig vad det betyder. Att jag stör när jag sjunger eller att det låter förjävligt. Varför peppar man inte istället?  sätter mig i sång kurs när jag är liten så jag kan utväckla min röst. Nej men tryck ner mig istället och få mig att tro att jag inte kan sjunga. I nian sjöng jag i en teaterföreställning, jag fick då jättemycket beröm för att jag sjöng så fint, den stunden i mitt liv kommer jag aldrig att glömma, det var aldrig någon som hade sagt till mig att jag sjöng fint och nu fick jag komentarer från folk allt mellan sju till 50 år.  Jag anser att alla ska få sjunga om man tycker om det. man utväcklas med tiden och blir bättre och bättre. Men att sjunga när folk säger negativa saker är inte kul. Det är inte ok att förstöra något man tycker om. Jag kan dra lite exempel från andra saker. Sen jag träffade Ludvig har jag börjat tycka massa nya saker är kul, så som paddla kajak  och klättra, om någon hade sagt till mig att jag var dålig på att klättra så skulle jag inte tycka att det var lite roligt att klättra längre.

Tycker du att någon är dålig på något som de tycker är kul vad god håll mun!

puss

RSS 2.0